Hvad er No.17?

Huset for bæredygtig handling, fordi omstilling ikke sker af sig selv.

No.17 er et tværorganisatorisk 3-årigt pilotprojekt, der har til formål at skabe ny viden, nye færdigheder og fællesskaber med fokus på bæredygtighed.

Vi kalder No.17 ”Huset for bæredygtig handling” fordi, det er det, vi skal. Vi skal handle, og det skal vi sammen. Vi skal lære hinanden, hvordan vi kan gøre en forskel for en grønnere fremtid med et forbrug, en jord og et liv i balance. Vi skal finde de gamle dyder frem i husholdningen, og vi skal støtte op om ESG, CSR og Verdensmålene, der er på dagsordenen i det kronjyske erhvervsliv.

Det handler om at lave værksteder, om at reparere, bikse og fikse. Om at give gode råd til at spare penge, ressourcer og slippe for at købe nyt, hver gang noget går i stykker. Det handler om at vise, hvad du kan, og hjælpe andre med at lære det. Eller vil du hellere hænge ud og gøre det hyggeligt for andre? Være med til at skabe et sted, vi alle har lyst til at komme og føle os velkomne? Fællesskaber og færdigheder er lige vigtige for, at vi kan handle og skabe en forandring.

I No.17 vil vi have begge dele, og du skal selvfølgelig være med.